Niin, en oo (...enhän?) aikasemmi tänne kirjottanu, ja nyt ku on tällanen merkkipäivä ni aattelin et täst on sitte hyvä alottaa.

Aamul olin hirveen väsyny ja toivoin et oisin ollu kipee mut sit muistin et on ystävänpäivä :) Luulin et tuis kiire mut eipä sit tullukkaa ja ihan ajois olin koulul. 8.30-9.00 oltiin Maijun kaa valvoos siin ystävänpäiväkilpailujutus. Mut oikeestaa se oli aika tylsää. Sit ku mantsantunti ois loppunu 10 ni jätin sit välist ja kävin hakees läksyt ja hilluin käytävil halailees ihmisii.                                                              Kymmenest kahteentoist oli saksaa ja sielt en sit livistäny. Ja sit 12.15-13.15, enkun tunnilla olin taas pois vahtiis kahvilaa. Tuli syötyy vähän niitä suklaaruutuja <'3. Opo oli jossain lomal jo, ni katottii jotai ammattivideoo ja meikkasin Peppee. Ainaki yritin. Ja pelasin ekaa kertaa kunnol sitä kolikkopelii ja vaik hävisinki kokoajan ni ei tullu ku kaks pientä naarmuu rystysii.                                                               Sit taas mentiin ettii ihmisii ja opehuoneen lähellä nähtii kemianopemme Fager suuuren lauman ympäröimänä. Ja just ku oltiin menos halaamaan sitä ni se yritti mennä opehuoneeseen piileskelemään, mut Laura otti sen hupust kiinni,"ÄLÄ NYT LIVISTÄ" ja eise sit päässy sisäl asti ku sen täytys tulla takas halamaan meitä. Melko reilua.                                                                                                        Ruottin tunniks jäin siivoskelemaan (ja syömään) ja sit menin viimiseks 10 minsaks tunnil. Sit päästiin kotiin. Sain isilt ja äitilt "ystävänpäivälahjaks" Tim Burtonin 'Pee-wee's big adventuren' ja 'Sleepy Hollowsin', paon tokan tuotantokauden ja semmosen söpön säästöpossun mitä oon himoinnu; raidallinen, punaset hiukset, parransäänki ja semmoset rosvon silmäsuojukset maalattuna siihen :) (Ja jos joku viellä epäilee, niin KYLLÄ oon innossani )                                                                                                    TNTssä oli kans kivaa. Lämmittelyks polvi-, perse-, varvas- ja keijuhippaa<3 Ja sit improiltiin vähän ja lopuks viel jakauduttii kolmeen ryhmää ja jokane ryhmä teki jostai tutust tarinast dramaattisemman version. Mein ryhmä teki tuhkimosta (sain olla tuhkimo! <3 ) ja lopuks kävi niin et ilkee äitipuoli ja prinssi siirtys sinne makuuhuoneen puolelle ja tuhkimo alkom juopottelee hyvän haltijan kaa.

Nyt pitäis mennä viel suihkuun ennen ku house alkaa. Mut onhan täsä viel aikaa. Ja niin, jos joku miettii "miksi toi kirjottaa tollasta? ketä kiinnostaa?" voin jo ennen ku kysytte, vastata että ei, en kirjota tätä teille. Te joilla on salasana (okei, okei en oo antanu sitä viel kellekkään, kukaa ei ees voi lukee tätä. Miks ees ohjeistan lukioita?) , ei tää oo teille. (btw tulee pikkuhiljaa smemonen olo et puhun suurel yleisölle suunanttua puhetta tyhjälle salille^^) Kirjotan tätä ihan itteäni varten, oon liian laiska kirjottamaan kauheen pitkii juttui päiväkirjaan.

Eipäs muuta. Kiitos, anteeks ja näkemiin.