Nöyrät anteeksipyynnöt, en oo kirjottanu muutamiin päiviin. Jos nyt joku mahollisimman hyvä syy tähän kirjoittamattomuuteeni pitäis keksii, ni ehkä vetoan siihen et lauantaina kirjotin kyllä mut sit kone jummas tai jotain ja ei se sitte julkastunukkaan. Mut tallensin sen kirjotuksen koneel, eli voin kopsii sen suoraan tähän takas ja sitte sen jälkeen puhua näistä kolmesta muusta päivästä.

16.2  

Vapaapäivä<3 Ja sai nukkuu pitkään, vihdoinki. Kissa herätti jo puol 10 ><. Ehtisin sit lukee extran ennen ku muut heräs mut sit siin mestarisudokus tuli ongelmii. 45 minuuttia sitä ehtisin tekemään, viis numeroo sain ja sit kyllästyin. Sit päätettii shoppailla tänään. :)                                                                Yhen aikoihi sit saavuttii kapelle ja kierreltii kaikkial. Paljon löytys kaikkee mitä ois voinu ostaa mut lopuks taas vetosin pieneen budjettiin ja ostin pipon, ku viimeinki löytys just hyvä ja kauan etitty. Mentii puutorin heselle ja joku juoppo mun takaa alko selittää jotain "Luulin et oot syöny jo.... SITRUUNAN! Näytit niin hirveen happamalta". Enkä ees näyttäny. En vaan halunnu virnuilla siin itekseni ku Terhi oli jo maksaas. Sit löydettii kans uus kirjakauppa. Tai vanha se on mutten oo koskaa uskaltautunu meneen sinne. Se oli kiva :)                                                                                                                               Nukkusin kotiintultuamme melkee pari tuntii ja isi ja Terhi yritti hakata mut hengilt ku en oikeen noussu ylös. Sitte katottii se leffa ku tuli just, se joku.. face off? tai mikä se sit onkaan. En tykänny^^ Mut ehkä täsä nyt tuli tää päivä tiivistettynä.                                                                                                       Siinä siis lauantain kirjotus joka ei tänne tullu.

17.2 Sunnuntai, oli kaupat kii joten ei paljoo ohjelmaa ollu. Leivottii suklaaruutui vamitäolikaan ja käytii kävelyl. Aika rauhallinen ja just lomapäivän olonen päivä. :)

18.2 Terhin synttärit, 18v!<3 Mentii Jonden kaa kapel kolmestaa ja löysin Mansonin Eat me, drink me:n 13eurolla ja sitte ostin semmosen ylisöpön kaulakorun misä on pinkki ketju misä roikkuu renkast kiiltävän pinkki, vihree ja sininen avain :D Saa nähä tuleek sille käyttöö kauheesti mut söpö se oli. Sit ostin apteekist valkasevaa hammastahnaa. Ja Terhi ja äiti kävi alkos.

19.2 eli tänään. Terhi lähti mut se tulee varmaan takas torstaina :) käytiin kävelees ja sittaris ja katottii Kingin Rose red. Tykkäsin :)  Äsken olin menos keittiöön mut horjahdin jotenki ja löin polven ovenkarmiin. (Älkää kysykö, en tiedä itekkään miten joku oikeesti voi saada polven osumaan ovenkarmiin, mut mahdolliseks todettiin äsken) ja se turpoo ja turpoo. Laitoin siihe sit pakastevihannespussin pyyhkeen sisäl mut sattuu silti ja jos koskee ni tuntuu polttavalt. Ja ku kävelee ni se turvonnu osa löllyy kävelyn tahdis sillee hauskasti :D Ja muutenki vaan vituttaa ja potuttaa ja ketuttaa, kännykkä on todennäkösesti rikki. Aina ku puhunjonkun kaa ni mun ääni ei kuulu, varmaanki siit on se mikrofoni rikki. Mut ehkä se siit sit paranee pian. Toivotaan :D                                                          Ehkä nyt sain vuodatettuu tärkeimmät asiat, huomenna yritän sitte taas saada jotain tänne kirjotettuu. :)